Web Analytics

Content

Content


Home
Info aanvragen
Sitemap
Contact
Bedrijfstrainingen
Coaching
De Constructief Groep
Klanten aan het woord
Deelnemers aan het woord
Nieuws
Nieuws
De paradox van talentmanagement
Gebruik maken van sociale media bij verandermanagement
Opleiden: intern, extern of incompany?
'Aantoonbaar meer rendement met scholing voor vaste én tijdelijke werknemers'
foto_left.gif
InterGentes is...

... het eerste eigen-wijze trainings- en coachingsbureau in Nederland. Wij bieden vernieuwende bedrijfstrainingen en effectieve coachingstrajecten. Onze bijzondere aanpak heeft al veel bedrijven en deelnemers weten te treffen. InterGentes gaat eerlijk en doelgericht het gesprek met u aan.

Uw medewerkers zijn van onschatbare waarde bij het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen. Daarom bespreken we graag met u hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen bij de Maximalisatie van Menselijk Potentieel.

Training
Trainingen stemmen wij naadloos af op uw organisatie. Met deelnemers gaan we de diepte in om het beste resultaat te bereiken. Hoe we dat doen, bedenken we samen. Want een maatwerk training van InterGentes wordt altijd gekenmerkt door samenspel. Tussen u, de deelnemer(s) en ons.

Coaching
Coaching ondersteunt uw medewerkers bij het verkrijgen van meer inzicht in hun eigen functioneren en in het verbeteren van hun prestaties. Daarbij staan de doelstellingen die de deelnemer, u als opdrachtgever en de coach vooraf formuleren centraal.

Bedrijfsfilm

 

InterGentes is onderdeel van de Constructief Groep. Samen met WorkTransfer (Personal Recruitment) en InterTransfer (Re-integratie & Outplacement) streven wij naar Maximalisatie van Menselijk Potentieel. Onze dienstverlening is perfect op elkaar afgestemd. Benut de gezamenlijke kennis van onze bedrijven en sta versteld van het resultaat!
Additional Information

https://www.bedrijvenverzameling.nl

www.allebedrijven.be

Objectbeveiliging

Link toevoegen

Link toevoegen