Deelnemers aan het woord

Deelnemers workshop Bricks& Brains

"Ik vond het heel leuk om te ervaren dat mensen gedurende het spel de afspraken die gemaakt waren anders interpreteerde waardoor het geheel anders verliep (dit mede door externe factoren). En iedereen gewoon doorging!"

"Inspirerende training. Je krijgt weer duidelijk voor ogen hoe processen verlopen, hoe iedereen hierin meegaat en hoe lastig het is dit gezamenlijk te veranderen. Waardevol!"

"Erg leerzaam om je ook in andere afdelinge ter verplaatsen, te communiceren en naar oplossingen/ verberteingen te zoeken. Ook verbazingwekkend om te ontdekken dat je jouw eigen reactie in bepaalde situaties onderschat."

Deelneemster coachingstraject (persoonlijke ontwikkeling)

"Het coachingstraject heb ik als zeer positief ervaren. De eerste sessies waren intensief, maar hebben de grootste verandering teweeg gebracht. Door open te staan voor de confronterende kritiek van mijn coach en opvolgende advies, heb ik de gelegenheid gekregen mijn handelen in een ander perspectief te kunnen plaatsen. Dit is een eye opener geweest. In de tweede helft van het traject ben ik mij , op advies van mijn coach, wat meer gaan verdiepen in vakliteratuur met betrekking tot management.  Hierdoor is er een verdieping ontstaan voor wat betreft het begrijpen van een manager en zijn handelen. Tijdens de sessies was altijd een positieve en veilige sfeer, zodat ik mij goed op mijn gemak voelde."

Deelnemer aan de training Duitse Taal & Cultuur

'Goede trainingen, heel praktisch en interactief. Veel doen maakt ook dat je er beter in wordt. Er werd goed ingespeeld op vragen die wij uit de praktijk hadden.'

'De inhoud sluit goed aan op de praktijk. Je hebt echt iets aan hetgeen je leert op de cursus.'

Deelnemer training Communicatieve vaardigheden

'De grootte van de groep was klein en prettig zodat er veel individuele aandacht was. Zo durf je je ook te presenteren.'

'Training is heel goed afgestemd op onze praktijk.'

Deelneemster coachingstraject

"InterGentes heeft een persoonlijke en praktische invulling gegeven aan het coachingstraject. Deze aanpak confronteert je met zowel je kwaliteiten als je uitdagingen. Het coachingstraject stimuleert dat je bewust met je uitdagingen aan de slag gaat in het dagelijkse leven. Voor mij betekent dit een bevordering van mijn persoonlijke groei."

Deelnemer workshop Onderhandelen

'Tijdens de workshop was er veel ruimte voor interactie en oefenen. Ik heb tips en inzichten meegekregen die praktisch toepasbaar zijn.'
Sluiten
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie