De Constructief Groep

InterGentes is een zelfstandige organisatie en onderdeel van de Constructief Groep. Samen met WorkTransfer (Personal Recruitment) en InterTransfer (Re-integratie & Outplacement) zorgen wij voor Maximalisatie van Menselijk Potentieel. Voor bedrijven en instellingen zijn mensen immers van onschatbare waarde.

Maximalisatie van Menselijk Potentieel

Maximalisatie van Menselijk Potentieel bereiken we door onze dienstverlening goed op elkaar af te stemmen en kennis met elkaar te delen. Onze kracht ligt in onze brede expertise. Bedrijven en instellingen kunnen ons inschakelen voor uiteenlopende opdrachten op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeel.

WorkTransfer kan u van dienst bij de zoektocht naar een nieuwe collega die van grote meerwaarde kan zijn voor uw organisatie. WorkTransfer verbindt op persoonlijke en doelgerichte wijze vakmensen en bedrijven met elkaar. Daarbij streven wij naar constructieve arbeidsrelaties, waarin het potentieel van de vakmensen maximaal tot uitdrukking kan komen. WorkTransfer is gespecialiseerd in de vakgebieden Finance en HRM en richt zich op werving & selectie, detachering en interim-management. Daarnaast verzorgen wij maatwerk assessments, zoals selectieassessments en ontwikkelassessments.

InterTransfer verzorgt re-integratie 1e en 2e spoor en outplacementtrajecten. Soms moet u gedwongen afscheid nemen van één of meerdere medewerkers en wilt u hen graag ondersteunen bij het vinden van een nieuwe, passende baan. InterTransfer kan u daarbij van dienst zijn. Met onze persoonlijke aandacht en oprechte interesse voor de wensen en mogelijkheden van de deelnemer stellen wij elk traject op maat samen. Zonder valse beloftes en gouden bergen, maar met een realistische kijk op de toekomst, gaan wij met de deelnemer aan het werk en op zoek naar mogelijkheden om zijn loopbaan (elders) voort te zetten.

Samenwerken
Samenwerken is ons motto. Samen met de opdrachtgever en de deelnemer(s) bepalen we de doelstelling en de inhoud van het traject. Aan het einde van elk project kunnen we dan ook gezamenlijk met een tevreden blik naar de toekomst kijken. Ook openheid, betrokkenheid, flexibiliteit en plezier zijn woorden die ons karakteriseren.

Kernwaarden
In onze manier van werken staan de volgende 5 kernwaarden van de Constructief Groep centraal:

Attentiewaarde

Betekent voor ons aandacht voor de mensen met wie wij samenwerken. Voor onze opdrachtgevers en de deelnemers aan onze trainings- en coachingstrajecten, maar ook voor onze eigen medewerkers en freelancers. Daarbij staan uw wensen, vragen en doelstellingen centraal.

Toegevoegde waarde

Houdt voor ons meer in dan het beantwoorden van uw vraag. InterGentes gaat verder. Wij denken met u mee over de Maximalisatie van Menselijk Potentieel en hoe u het beste uit uw medewerkers kunt halen. Niet alleen zodat zij een optimale bijdrage leveren aan uw bedrijfsdoelstellingen, maar ook met plezier en enthousiasme hun werk kunnen doen.

Gebruikswaarde

Onze trainingen en coachingstrajecten sluiten aan op de belevingswereld van uw medewerkers. We spreken hun taal, weten wat de ontwikkelingen zijn in de bedrijfstak en wat de procedures zijn binnen uw bedrijf. Daardoor is het geleerde direct toepasbaar in de praktijk en ziet u al snel het resultaat van uw investering.

Balanswaarde

Wij werken met enthousiasme en plezier aan elke opdracht. Daarbij zorgen we voor een juiste balans tussen de doelstellingen van de organisatie en de doelstellingen van de deelnemers.

Onschatbare waarde

Mensen zijn van onschatbare waarde. Niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook zakelijk gezien. InterGentes biedt u graag de mogelijkheid om gebruik te maken van de kennis en ervaring van onze medewerkers en gaat open en eerlijk het gesprek met u aan.

Bedrijfsfilm

 

Sluiten
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie