Artikelen

Home

InterGentes is...

... het eerste eigen-wijze trainings- en coachingsbureau in Nederland. Wij bieden vernieuwende bedrijfstrainingen en effectieve coachingstrajecten. Onze bijzondere aanpak heeft al veel bedrijven en deelnemers weten te treffen. InterGentes gaat eerlijk en doelgericht het gesprek met u aan.

Uw medewerkers zijn van onschatbare waarde bij het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen. Daarom bespreken we graag met u hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen bij de Maximalisatie van Menselijk Potentieel.

Training
Trainingen stemmen wij naadloos af op uw organisatie. Met deelnemers gaan we de diepte in om het beste resultaat te bereiken. Hoe we dat doen, bedenken we samen. Want een maatwerk training van InterGentes wordt altijd gekenmerkt door samenspel. Tussen u, de deelnemer(s) en ons.

Coaching
Coaching ondersteunt uw medewerkers bij het verkrijgen van meer inzicht in hun eigen functioneren en in het verbeteren van hun prestaties. Daarbij staan de doelstellingen die de deelnemer, u als opdrachtgever en de coach vooraf formuleren centraal.

Bedrijfsfilm

InterGentes is onderdeel van de Constructief Groep. Samen met WorkTransfer (Personal Recruitment) en InterTransfer (Re-integratie & Outplacement) streven wij naar Maximalisatie van Menselijk Potentieel. Onze dienstverlening is perfect op elkaar afgestemd. Benut de gezamenlijke kennis van onze bedrijven en sta versteld van het resultaat!
Sluiten
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie