InterGentes Bedrijfstrainingen

InterGentes is gespecialiseerd in maatwerk bedrijfstrainingen. In onze trainingen staan drie aspecten centraal:

Vaardigheden
Attitude
Kennis


Daarmee maken we van uw medewerkers VAKmensen waardoor ze een optimale bijdrage kunnen leveren aan uw bedrijfsdoelstellingen. Deze drie aspecten samen zorgen ervoor dat uw medewerkers met veel enthousiasme en plezier weer aan de slag gaan na de training en u al snel de resultaten zult zien. Dat heeft niet alleen grote waarde voor u als werkgever, maar biedt ook uw medewerkers de kans om zich verder te ontwikkelen. Ons uitgebreide netwerk van trainers stelt ons in staat om voor iedere doelgroep en ieder thema de juiste trainer in te zetten.

Samenwerking

Samenwerken is ons motto. Bij elke training werken opdrachtgever, deelnemer(s) en trainer met elkaar samen om een optimaal resultaat te bereiken. Regelmatig evalueren we met elkaar de stand van zaken. Gaat er iets onverhoopt niet zoals het moet, dan hoort u dat. Zien wij tijdens de training een verbeterpunt voor uw organisatie, dan maken wij u daarop attent.

Resultaat

Natuurlijk bent u benieuwd naar het resultaat van onze trainingen. Beloftes kunnen we niet doen, voorspellingen wel. Zo zijn we er van overtuigd dat u efficiƫnter werkende medewerkers krijgt, die met meer plezier en inzicht hun functie zullen uitoefenen. Zij zullen het waarderen dat zij door deze training een volgende stap kunnen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling. De mate van klantgerichtheid zal stijgen. Het ziekteverzuim zal dalen. En waarschijnlijk behaalt u vervolgens meer omzet en rendement.

InterGentes heeft al meer dan 10 jaar ervaring in maatwerktrainingen op het gebied van:
  • Communicatie;
  • Verkoop;
  • Vitalisering;
  • Taal- en cultuur;
  • Resultaatgericht werken;
  • Management;
  • Klantgerichtheid;
  • Leidinggeven en leiderschap.
We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over de mogelijkheden die wij bieden om met onze trainingen een bijdrage te leveren aan uw (bedrijfs)doelstellingen. De trainingen voeren wij op de door u gewenste locatie uit.
Sluiten
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie